Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kultiration ett fenomenalt band

/

Annons

Firade reaggebandet Kultiration besökte i fredags kväll Östersund och Studioscenen i ett arrangemang av Baluns och Klubb SAM.

gången bandet besöker dessa trakter, de spelade bland annat på Urkult i somras, och i publiken finns många fans redo att skaka allt de har att skaka.

scenen kring midnatt har de flesta besökarna redan hunnit värma upp på dansgolvet, energin bland publiken är på topp redan från början.

Och sångaren Marcus Berg är inte sen att hänga på, det dröjer inte länge innan han börjar studsa runt på scen som en ack så cool variant av en aerobicsinstruktör.

låter vänta på sig. I låten ”Earth Song” från nya plattan ”Kultiration” övertygas publiken snabbt att sjunga med i refrängerna.

åtta medlemmar inklusive bland annat dragspelare och blåssektion, och det tunga soundet detta resulterar i är synnerligen effektivt.

kroppen oundvikligen att gunga upp och ner, och innan bandet ens kommit till halvtid finns det knappt någon inne på Studioscenen som inte skakar, hoppar, gungar och diggar till detta alldeles fenomenala band.

Mer läsning

Annons