Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bröstcancer, barnteater och unga akustiker

Annons

Också onsdagen bjuder på en rad spännande aktiviteter för den kulturellt intresserade.

I Åre har just nu bröstcancerspecialisterna möte i Åre och i arrangemang av Kicki Wallers Bröstcancerfond spelas på kvällen teaterföreställningen ”Det blir nog inga mandelmusslor till jul”.

Förställningen som har fritt inträde hålls på Holiday Club och medverkande är Cecilia Wilhelmsson och Teresa Indebetou

På Gamla tingshuset ordnar Klubb Sam en mönstring av de lokala akustiska musikerna under rubriken Yong Sam Jam, en sprudlande musikalisk fest kan utlovas.

Folkets Hus bjuder på barnteater i form av ”Stackars Pettson tältar”, en familjeföreställning baserad på två av Sven Nordqvists böcker – ”Stackars Pettson” och ”Pettson tältar”.

Pjäsen börjar med att Pettson har en tung dag. Han är helt enkelt inte på humör att göra någonting. Findus spelar ut hela sin arsenal av påhittighet för att få gubben på gott humör, och till slut lyckas han.

Och den som fortfarande har gamla överblivna böcker hemma i bokhyllan kan hela veckan skynda till länsbiblioteket som har bokbytardagar – man tar med sig böcker man tröttnat på och kanske fyndar nya redan i entrén.

Dessutom kan man även nu träffa på litterära figurer som smyger omkring i lokalerna och låtsas arbeta som bibliotekarier.

Mer läsning

Annons