Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lars Vegas Trio till Allsång på Skansen

Lars Vegas Trio medverkar i sommarens upplaga av Allsång på Skansen.

Annons

Tisdag 21 juli kliver trion upp på Sollidens scen på Skansen och gör ett eget nummer och kommer dessutom att leda en allsång i direktsändning.

– Fantastiskt kul. Det är det största man kan göra i TV, säger kapellmästaren Lars Gustafsson någon timme innan samtliga artister för sommaren ska presenteras av Sveriges Radio.
– Just nu vet vi inte vilka andra artister som uppträder samtidigt med oss, det får vi veta senare idag. Men jag vet att producenten såg oss på Mosebacke nu i vår och då bestämde sig för att erbjuda oss att vara med.
Vilken egen låt Trion kommer att framföra är inte bestämt, men en god gissning är deras senaste och enligt egen utsago garanterat irriterande singel ”Sjung! Sjung! Sjung!”.
– I samråd med producenten bestämmer vi både den egna sången och vilken allsång vi gör, vi har lite idéer, men det är inte bestämt än.
Trion fick beskedet för någon månad sedan, ungefär samtidigt med att det blev klart att de kommer att göra två spelningar på Hamburger Börs i höst, som ÖP tidigare berättat om.

Mer läsning

Annons