Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kunde inte EU ha stannat vid ett fredsprojekt?

Hallå där, EU-anhängare från höger till vänster – finns det ingen som vill försvara Sveriges netto-bidrag på 11 000 miljoner kronor per år?

Anders Borg är en klok man, han fick en fråga i något nyhetsprogram på tv förra veckan angående eurokrisen om vad han tyckte om att Sverige sa nej till euron i folkomröstningen.

Tro det eller ej, men han sa att i dagens läge så var det nog bra att Sverige sa nej till Euron, och då var han en stark anhängare när vi skulle rösta.

Finns det ingen klok EU-anhängare som vågar säga att vi behöver våra egna pengar till vårt välfärdssystem, i stället för att skicka dem till övriga Europa?

EU-projektet startade som ett fredsprojekt i Europa, vilket var en fantastiskt bra ide. Varför kunde det inte stannat där?

Ett nära samarbete mellan Europas försvarsstyrkor, och ett starkt skrivet dokument om, att blir ett land i Europa aggressivt på något sätt mot sina grannar, så ska övriga Europa gå samman i ett försvar.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel