Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvalfyllda tider väntar för länslagenSM-medaljer till Älgen

Älgens fina­ framfart fortsätter. I helgen inkasserades två medaljer vid nybörjar-SM genom Soheil­ Shahbazan och Linn Einebrant.

Annons

De två Älgenboxarna följde upp vad Carl Melin presterat på senare tid. Den 17-årige talangen har tagit silver i USM och guld i nybörjar-SM. Melin har också tre turneringssegrar i år.

Nybörjar-SM i Uppsala gav ett silver och ett brons till Östersundsklubben.

Allra bäst gick det för Shahbazan, som nådde final i 52-kilosklassen. Mot Ali Finjan, Jönköping, blev det dock lite för svårt, även om han boxades jämnt i de två första ronderna. I tredje ronden började dock Soheil tröttna och Finjan fick övertag. Matchen slutade därmed 3–0 till Jönköpingskillen – men Shahbazan kunde glädja sig åt en fin silvermedalj hem till Östersund.

första SM-tävling slutade med brons i 69 kg. Hennes semifinal mot Marie Nilsson, Masen, var ganska jämn, särskilt i slutet. Trots det fick Nilsson alla tre domarna med sig vilket gav 3–0-seger. (Z-port)