Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvinna våldtagen i Östersund efter taxiresa

En kvinna har polisanmält att hon våldtagits efter en taxiresa i Östersund.

Det var en natt i början av februari i år som en kvinna i 40-årsåldern ska ha blivit våldtagen i Östersund efter att hon delat taxi med en obekant man.

Kvinnan skulle ta en taxi hem från centrala Östersund när en man också hoppade in och ville dela taxin med henne, vilket hon gick med på.

För polisen har hon uppgett att hon därefter betalat sin del och hoppat ur taxin. Hon har sedan gått till sin hemadress och ställt sig för att röka. Efter det minns hon inte riktigt vad som hände. Men hon vaknade upp i sitt hem av att mannen våldtog henne.

Mannen var helt okänd för kvinnan, men uppges vara mellan 30 och 45 år. Händelsen utreds nu inom roteln för grova brott och rubriceras som våldtäkt.

Polisen har hört taxibolag om körningar den kvällen och kommer att fortsätta att höra fler eventuella vittnen. Ännu finns ingen misstänkt.