Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lägg din röst på VV

Västjämtlands Väl bildades i samband med det helt ogenomtänkta förslaget att flytta Järpens högstadium till Mörsil. Än har det inte redovisats vad hela kalaset kostade och det beror främst på att kostnaderna i stort sett fördubblades (något man internt mycket väl känner till).

De flesta aktiva politiker nu var med då när beslutet togs och man har fortfarande inte lyckats redovisa några siffror. Däremot så har de tjänstemän som arbetade fram underlagen för skolflytten fått avsluta sina anställningar på Åre kommun.

Hoppas att Järpenborna och även resten av kommunen inte har glömt detta spektakel med skattepengar och ger VV möjlighet att i än mer utsträckning påverka politiken i Åre.

Läs igenom det utskick VV gjort. Man ser där vilken ambition och proffsighet det finns i partiet. Inget annat parti ger ens i närheten ett sådant bra intryck och förtroende.

VV har min röst och jag hoppas verkligen att partiet får tillräckligt med mandat så de får chansen att genomföra det man lovat att göra.

Det är vi som bor här som ska leva med resultatet av kommunvalet fyra år framåt, glöm inte det.

Anders

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel