Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lägg pengarna på svenska barn

Svar på Matz Bylunds och Margareta Mahmoud Perssons (båda KD) insändare "Varför vill SD inte ta emot flyktingbarn?" (Åsikter 4 februari).

 KD betraktar Sverigedemokraterna som rasistiskt och samtidigt blundar de för rådande rasism i våra storstadsgetton. Gör ett besök i Malmös Rosengård och konstatera att den flyktingpolitik där SD, som ensamt parti, ser en stegrad mänsklig vanvård inför den ständigt ökande brottsligheten i barnens hjärtlösa värld!

Att de senaste årens humana flyktingpolitik blivit ett paradis för människosmuggling har serverat att vi i höstens val får ta följderna med att Sverigedemokraterna tar plats i riksdagen! SD stöder helhjärtat en human flyktingpolitik i Sverige som bygger på att vi kan ta hand om alla som kan komma till full anpassning och arbete. Med den anstormning som skett de senaste åren där vi ensamma tar emot merparten av flyktingar blir det omöjligt att ta emot så många och samtidigt ge dem en meningsfull anpassad vistelse i vårt land.

 Och märk väl att över 90 procent av de asylsökande som söker asyl i Sverige varje år inte kan styrka sin identitet utan förstör sina id-handlingar och/eller inte medverkar till att ens identiteten kan styrkas. Kan även påminna om att enligt Dublinkonventionen ska asyl sökas i först anlända EU-landet dit inte ens Härjedalen utgör ett undantag!

Frånsett den misslyckade Svenska flyktingpolitiken, med getton, så har vi mer än 200 000 svenska barnfamiljer som lever långt under existensminimum där enorma alkoholproblem blivet en miljö för våra barn med både pysiska och fysiska lidanden i vår kärlekslösa politik som börjar närma sig något jag avstår från att skriva.

Nu föreslår och godkänner KD i Härjedalen 10 barn á 1900 kronors kostnad varje dag, årligen cirka 6,9 miljoner kronor! Hur försvarar KD sitt handlande med att gynna smugglarna när vi ser att fritidsgårdar, skolor och sjukvård ständigt saknar resurser?

Inför framtidens bästa med vårt kära fosterland och Härjedalen ger jag Sverigedemokraternas ideologi mitt kraftfulla stöd under hela valrörelsen!

Åke Durre Zackrisson Jonsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel