Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lagkaptenerna är överens: ”Allt känns väldigt positivt just nu”

/
  • Sebastian Blomstrand och Annika Ström är båda lagkaptener i sitt lag, de är positiva till den gemensamma satsningen.Foto: Anneli Åsén

Sebastian Blom­strand och ­Annika Ström är båda lagkaptener i sina lag. De har bara hört positiva röster från spelarna om den ­gemensamma satsningen.

Annons

Blomstrand och Ström blev efter fjolårets säsong utsedda till årets bästa spelare i länet. De är båda också lagkaptener och har hittills bara upplevt positiva tongångar i omklädningsrummet efter beslutet om samarbetet.

– Det känns som det är en positiv stämning, låter positivt från alla håll. Det har varit mycket snack om det i flera år, så det är kul att det blir av. Kul att få med Boije (Peter) som spindeln i nätet, säger Sebastian Blomstrand.

spelat fyra säsonger med IBC Östersund och han ser fram emot den kommande.

– Allt känns väldigt positivt nu. Det är en stor organisation som alla vill hjälpas åt att driva det framåt.

Damlaget har inte någon direkt koppling till det gemensamma satsningen. Men de påverkas ändå.

– Det klart vi drar fördelar av den nya stora organisationen. Men det märks att det inte rör oss lika mycket, men det är positivt att det händer något och det blir som en nytändning. Göran (Wärdell) har dock varit tydlig med att det är en satsning på båda lagen, säger Annika Ström.

har sedan tre veckor tillbaka för första gången kört försäsongsträningen tillsammans. Och då handlar det om fys med Tord Wiksten.

Mer läsning

Annons