Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Laila Kveli och Emil Persson snabbast i Haldo Hanssons Minne

Haldo Hanssons Minne lockade 250 startande till Trångsviken under söndagen.
Laila Kveli, Swedemount, var överlägsen i damklassen samtidigt som Östersunds SK dominerade resultatlistan i herrklassen över 42 kilomter. Snabbast av alla var Emil Persson.

Kveli var över fyra minuter snabbare än Åsarnas Frida Hallqvist i damklassen när hon gick i mål på vinnartiden 2.14.38. Trea var Hallqvists klubbkamrat Lisa K Jonsson, som var hela 18 minuter efter den överlägsna vinnaren Kveli.

Inte heller herrklassen bjöd på någon större dramatik när Emil Persson kunde korsa mållinjen på tiden 1.57.16, 34 sekunder före klubbkamraten Erik Melin Söderström på andraplatsen.

Ytterligare två ÖSK-åkare, Patrik Tallbom och Nils Persson, placerade sig på platserna bakom Persson och Melin Söderström.

Veteranen Jerry Ahrlin, Swedemount, kom till start i tävlingen men hade inte något att göra med topplaceringarna. Den tidigare Vasaloppstvåan slutade nia i loppet, dryga sju minuter bakom segrande Persson.

Se fullständiga resultat från tävlingen här.