Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Länets bästa formgivare julskyltar

Jämtland och Härjedalen har en lång rad skickliga formgivare och designers. Med start på lördag visar de upp sina julprodukter i Östersund.

Det är föreningen Jamtform med hemslöjdskonsulenterna i spetsen som dragit samman sina medlemmar för att fresta inför julhandeln och visa sitt kunnande.

– Vi startar med utställning, glögg och pepparkakor på Designcentrum, där vi visar upp ett brett urval, säger hemslöjdskonsulent Ingela Fredell.

Den som blir köpsugen kan handla på den popupbutik som tillfälligt öppnats i Kärnan. Det är en uppföljning av den butik man hade där tidigare i höst och som lockade många besökare.

– Förhoppningen är att nå kunder som i vanliga fall inte går på Jamtlis julmarknad, Gaupa, Drejeriet eller Storsjöhyttan.

Och urvalet är brett, här finns allt från keramik och ljusstakar till tröjor, lampor, tyger och julpynt med personlig utformning.