Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Musikquiz i Gimdalen

Lördag 3 mars genomfördes ett nytt och lite annorlunda evenemang i byn. Tre bybor; Irene, Per och Tonni, hade planerat middag och musikquiz på Kullagården och skickat ut inbjudan.

Femtio förväntansfulla gäster anlände och det tog inte lång tid förrän sorlet steg i lokalen. Det serverades trerätters middag varvat med musikfrågesport. Lena Leek Sefastsson, Ann-Catrin Eklund, Per Johan Persson och Tomas Nilsson höll i musikquizen och de sex tävlande lagen ansträngde sig till det yttersta för att hitta svar på alla frågorna.

Den uppsluppna stämningen under kvällen gick inte att ta miste på. Skratt och tillrop blandades med sång och musik.

Tidigare under dagen anordnade Gimdalens IF en skidtävling med frivillig avgift. Det gällde att åka så många varv som möjligt runt en liten slinga av byspåret mellan kl. 12.00-13.00. Tillsammans åkte vi nästan ett Vasalopp! Priser delades ut av föreningens ordförande Jesper Adamsson. Vilken härlig dag!

Margit Eriksson Hallgren

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med ÖP Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel