Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Thedansklubbens höstfest 2017

Den 24 november hölls den sedvanliga avslutningen efter höstens nio dansträffar i Pensionärernas Thedansklubb. 85 medlemmar kom. Vår ordförande Monika hälsade oss och vår spelman Anders Berggren välkommen.

Därefter underhöll Sixten med några melodier på sitt dragspel.

Sedan tog vår nöjeskommitté, Gunnar och Thord över, med historier och allsång. Ulla spelade på enradigt dragspel och Mats sjöng både Bellman, Taube och Ruben Nilsson.

Därpå serverades en god middag, som Hilkka och Ulla ordnat. Efter maten tog dansen vid och fortsatte till fikapausen, då det serverades god tårta och kakor som Ulla bakat. Sedan fortsatte aftonen med ytterligare en timmes dans med många gamla och nya dansmelodier från Anders keyboard och röst.

Ännu en afton i Thedansklubbens gemenskap var till ända och vi ska mötas upp till nya trevliga och nyttiga ”motionsrundor” i januari 2018.

Sverre Östby

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med ÖP Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel