Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Universitetsmedajl har tilldelats Simon Eriksson

Simon Eriksson, hemmahörande i Ångsta, Östersund, har erhållit ”the Court Medal” från University of the West of Scotland.
Medaljen utdelades vid en prisceremoni på Paisley stadshus den 16 november 2017.

The Court är ett strategiskt råd som består av akademi och näringslivsrepresentanter och som har i uppdrag att ange strategisk inriktning för universitetet. Varje år utser rådet den student i varje program som presterat bäst att få rådets medalj (court medal).

University of the West of Scotland, UWS, har för närvarande sex campus: Ayr, Dumfries, Lanarkshire, London, Paisley, Hamilton, och 23 000 studenter. Huvudcampus är i Paisley, Glasgow.

Simon Eriksson har gått på Wargentins gymnasium vid programmet Media & text och tog studenten 2013.

Han studerade på Santa Barbara City College (California) 2013-2014, film, musik. Efter arbete vid H1 i Östersund under ett år började han journalistutbildning hösten 2015 på UWS.

För närvarande är han Erasmusstudent i Stuttgart på journalisthögskolan, Hochschule der Medien, innan han slutför studier under våren 2108 på plats i Skottland.

Örjan Johansson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med ÖP Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel