Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lasse Kronér träffar renar i Åre

Lasse Kronér är i Jämtland för att spela in ett julprogram. I Åre får programledaren chansen att träffa tomtens renar.

Programmet heter Julstök med Lasse Kronér och sänds två söndag och dagen före julafton. Lasse Kronér ska prata om hur svenskarna förbereder sig inför julen.

I det första SVT-programmet besöker Lasse Kronér ett vintrigt Östersund och Åre. Han kör hundspann på vidderna, får träffa en ungdomar på en typiskt jämtländsk marknad och pratar jul med ”vanligt”folk. Resan fortsätter i Stockholm, där Lasse Kronér träffar artisten Sarah Dawn Finer. Därefter fortsätter han till Göteborg där han träffar en kock som ska medverka i uppesittarkvällens sändning den 23 december.

I det andra programmet, som sänds söndag 21 december, reser Lasse Kronér till Gotland där han träffar gruppen Weeping Willows, som han bland annat ska julpyssla med. Därefter blir det ett nedslag i Stockholm där han träffar artisten Shirley Clamp. Sista resan avslutas i Åre, där Lasse Kronér får träffar Tomtens renar.