Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lastbil i diket och black friday får butiken att ropa på hjälp: ”Snälla, hämta ut era paket”

De vadar i paket på ICA Supermarket i Funäsdalen. Det har gått så långt att butiken vädjar om hjälp via sin Facebooksida.

Den amerikanska startpunkten på julhandeln med en rea, Black Friday, har anammats fullt ut av svenska företag och konsumtionshungriga svenskar. Bland annat internetbutiker har annonserat hårt om sänkta priser vilket har lett till enorma mängder paket som slussas genom postsystemet. Det har gjort att Postnord själva haft problem med mängden, trots att de efter fjolåret rustat sig mer.

Det är ett skäl till att postutlämningsstället ICA Funäsdalen i dag på sin Facebook-sida uppmanade folk att hämta ut sina paket. Men det finns fler.

– Black friday och att jul närmar sig spelar in, men också att en lastbil körde i diket så att vi fick två leveranser samtidigt säger Johannes Serck som jobbar i butiken.

Lite problem med datorsystemet i går gjorde dessutom att de inte kunde lämna ut post under några timmar.

– Det har varit lite utmaningar, men vi räknar att vi snart kommer i kapp, säger Serck.

– Folk har reagerat på inlägget och hämtar ut sina paket och det uppskattar vi, säger han.

...

Läs mer:

Kicki Gustafsson: I ett annat Sverige utan Black Friday lagade och lappade vi våra kläder