Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lastbil i krock med bil

Räddningstjänsten är på väg till en rapporterad olycka utanför Klövsjö på väg 315. Enligt den första informationen ska det handla om en lastbil som krockat med personbil och en person uppges vara kvar i bilen.

Storleken på lastbilen är okänd. Vi återkommer med mer information.

Uppdatering 19:44

Än så länge verkar väg 315 utanför Klövsjö vara framkomlig. Polis har ännu inte hunnit till olycksplatsen, men enligt uppgift från Räddningstjänsten står bilarna i diket och hindrar inte trafiken.
Det var strax före 19 som larmet kom om en krock mellan personbil och lastbil, fortfarande oklart hur stor, i Röjan två kilometer från Klövsjö.
En person har förts till sjukhus i ambulans och den andra i personbilen sitter fastklämd. Räddningstjänsten är på plats och jobbar på att få loss personen.

Uppdatering 20:40

Efter olyckan utanför Klövsjö under tisdagskvällen har nu två personer förts till sjukhuset i Östersund med ambulans. Den person som var fastklämd och som fick tas loss var hela tiden vid medvetande, enligt Räddningstjänstens inre befäl. Det är dock oklart hur skadad personen är.
Den andra som också togs till sjukhus ska ha haft en mindre skada.
Det var strax före 19 som larmet kom om en krock mellan personbil och lastbil, fortfarande oklart hur stor, i Röjan två kilometer från Klövsjö. Precis som under trettondagskvällen när många bilar for av vägen i Härjedalen är det också i kväll halt.