Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Låt oss slippa idrottsutövande sommarpratare

Det måste vara fler än jag som nu ledsnat på att varannan sommarpratare i radion är någon slags utövare av idrott? Jag har vid flera tillfällen de senaste åren stängt av radion mitt under programmet – helt enkelt på grund av att personen i fråga inte har haft förmågan att engagera! Det är så uppenbart att förmågan att prestera med sin kropp INTE per automatik innebär att man har förmågan att prestera en underhållande och intellektuell monolog.

Låt Sommar vara ett program för de som har talets gåva och dessutom kan fylla en och en halv timme med intressanta, oväntade, humoristiska, skakande eller provocerande delar. Programmet i sig är unikt och kan vara en fantastisk lyssnarupplevelse när förmedlaren har något att säga.

Dessutom är det beklämmande att ta del av idrottarnas musiksmak! Tänk att man kan skapa en spellista som är som hämtad från Rix FM när man får en sådant gyllene tillfälle att bjuda lyssnarna på musik som de inte redan hört tusen gånger.

Nej – hädanefter skippar jag att lyssna på ointressanta och självupptagna berättelser om framgångar på idrottsarenor. Det finns så många andra kanaler som levererar dessa. Jag vill kunna luta mig tillbaka och njuta av en god berättare istället!

Realisten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel