Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Leif Boork populärast på mässa

Leif Boork, tävlingar och utställare drog många besökare till årets störta företagsmässa i Jämtland, som hölls på Frösö Park i går.

Vår-mässan arrangerades för första gången som ett samarbete mellan Gärdin & Persson och Kontorsvaruhuset, platsen var gamla F 4 eller Frösö Park som det numera heter.

Intresset för mässan, som bestod av 124 utställare och seminarium, var stort.

– Vi kommer nog att få ihop runt 3000 besökare i dag, säger Per Danielsson som är en av arrangörerna.

var Leif Boork. Under hans föreläsning var salen fylld till sista stol. Drygt 500 personer lyssnade på hans ”Kall hjärna, fast hand och varmt hjärta!”.

– Det är viktigt vad andra gör för att man själv ska framstå som bra, säger Leif Boork.

Under föreläsningen drog Boork många paralleller mellan idrott och företag. Han pratade bland annat om att man måste våga ge det där lilla extra.

– Är ni fast i 80-procents bubblan, frågar Leif Boork publiken och syftade på en tendens som många ishockeyspelare visar när det närmar sig slutspel.

– Istället för att ta det där extra skäret och utsätta sig för risken att åka på en tryckare kör man säkert och ger bara 80 procent, förklarar Leif Boork.

som var intresserade av Boorks föreläsning. Örjan Ericsson och Lars Hallqvist passade på att delta i en tävling under tiden som den största delen av mässans besökare satt i föreläsningssalen.

– Man skriver sitt namn här sen kan man vinna, säger Örjan Ericsson och pekar på en vägg som är fylld av post-it-lappar i en mängd olika färger.

Knut Axelsson och Lars-Olof Grönlund, från Skyltverkstan Östersund, stannade till hos Patric Seger på Zarges. Där fick de sig en demonstration om olika stegar och stegteknik.

– Det kan bli en stege i dag, men det beror lite på vad Patric har att erbjuda, säger Knut Axelsson.