Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lillänge hör till Östersund

Om man säger nej till Lillänge och de företag som vill etablera sig där, i närheten av E 14 där det finns bra utrymme, och de inte vill in till stan, blir det då bra om vi kanske mister flera stora företag?

Lillänge hör ju i alla fall till Östersund. Om jag inte minns fel miste vi ju för många år sedan Ikea när de ville komma hit och bygga och etablera sig i Odensala men fick nej.

För dem blev det säkert ingen förlust, Birsta vid E 4:an i stället, men antagligen för oss. Det ena ger det andra. Någon påtalade i en insändare det negativa med bilkörning till Lillänge och avgaser – vill man ha det inne i stan då?

Om kommunen slutar bygga sina skrytbyggen som nästan ingen har råd att bo i, blir det kanske inte så många tomma lokaler och lägenheter som kostar oss. För dyra lägenheter lockar ju ingen, däremot jobb, väl fungerande skolor och sjukvård.

När det nu finns så mycket tomma lokaler och lägenheter på stan, varför inte göra nya Centralpalatset till ett kulturhus, med allt på samma ställe?

Ulla Britt Sunding

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel