Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lindell Vikarby på pallen

Jessica Lindell Vikarby körde upp sig i andra åket i Åre och slutade på en tredjeplats, 0,68 sekunder efter Anna Fenninger som höll undan och vann.

– Det är en stor lättnad att få komma tillbaka upp på pallen. Och känns extra starkt att vara på pallen på hemmaplan, säger Lindell Vikarby till SVT Sport.
Maria Pietilä Holmner slutade femma och var nöjd med det.
– Med det där skitandraåket får jag vara nöjd med att vara femma. På kanten här låg jag ner och tänkte att nu kör jag ur. Jag försökte satsa. Det var en massa misstag på vägen så då måste jag ha gjort det bra däremellan. Jag får vara nöjd ändå.
– Jag visste att det var svårt och spårigt och då måste man vara på. Ska man hänga med dem där framme måste man ligga på gränsen, försökte så gott jag kunde.
– Jag var inte besviken i mål, tvärtom, tänkte att "va, ligger jag trea med det här", jag trodde jag skulle vara tolva, tretton.
Hon gläds med Lindell Vikarbys tredjeplats.