Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Live i 24 timmar - följ med på ÖFK-supportrarnas resa till Bilbao

 
ÖFK i Europa League
Visa alla artiklar

Falkarna flyger till Spanien för att stötta och heja fram ÖFK till seger mot Athletic Bilbao och Sporten dokumenterar hela resa från början till slut.
– Vi har fått en unik chans att följa ÖFK:s största fans på deras 24-timmars resa till Bilbao, säger Sportens Amelia Mauritzon.

Från Östersund till Bilbao – Följ Falkarnas galna dygn här

Sporten kommer att punktbevaka Falkarnas 24-timmars resa till Bilbao. Vi kommer att åka med flygplanet ner till Bilbao, ta pulsen på stämningen, leverera tv-inslag och livesändningar under Falkarnas dygn i Bilbao.

– Det kommer att bli fantastiskt, alla vi ser fram emot resan och den här matchen och stämningen där nere. Vi är förväntasnfulla, jag är glad att vi lyckats fylla planet och alla har varit så tillmötesgående och det har funkat så bra, säger Falkarnas reseansvarige Johan Garmager.

Planet går vid 07.35 och det är 180 passagerare på planet utöver det har Falkarna 500 sålda biljetter. Och det är båda passagerar som består av supporterföreningen Falkarna och ÖFK-supporter.

Vi dokumenterar resan live, följer supportrarna på transferbussen till Bilbao, äter lunch och laddar upp med Falkarna. Följ med på resan i liverapporten och få en unik inblick i hur ÖFK:s största fans laddar upp inför supermötet.

– Vi har fått möjligheten till att följa Falkarnas dygn i Bilbao. Plaza Nueva i kommer att dokumentera varje steg de tar och bjuda på bildextra, tv-inslag och träffa ÖFK:s största fans när de flyger tillsammans för att stötta ÖFK i Spanien, säger Sportens Amelia Mauritzon.

Amelia Mauritzon kommer att finnas med på deras uppladdning från Plaza Nueva (Gamla Stan) i Bilbao, sedan livesända marschen till arenan och snacka upp matchen med start från 19.30.

– Alla ÖFK-fans i Bilbao, bör ta sig till Plaza Nueva från 16.00 för att ladda upp och vara den tolfte spelaren, säger Garmager.

► Se också: ÖFK:s sista förberedelser inför stormatchen – Sporten på plats i Bilbao. Onsdag start 19.30.

Här hittar du första delen av dokumentären om Graham Potter.

Här hittar du andra delen av dokumentären om Graham Potter.

Fotbollspuls: ÖFK:s dilemma – tufft läge för tränarstaben