Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Löfven till Lundqvist: Flytta till Örnsköldsvik

När Stefan Löfven (S) träffade Henrik Lundqvist hade han ett förslag på var stjärnmålvakten borde flytta efter New York.
– Ö-vik blir bra, sa statsministern.

Under sitt pågående USA-besök, det första som statsminister, passade den hockeyintresserade Stefan Löfven på att se New York Rangers mot Philadelphia Flyers i Madison Square Garden.

Efteråt berömde han för Aftonbladet den tidigare Modo-spelaren Mats Zuccarellos teknik samtidigt som han beklagade att Henrik Lundqvist, stjärnmålvakten från Östersund, inte spelade.

Stefan Löfven fick dock chans att träffa Henrik Lundqvist efter matchen berättar att de bland annat pratade om framtiden.

Stjärnmålvakten sa att han inte har jättebra koll på vilka utmaningar Stefan Löfven står inför som statsminister, men sa att han sannolikt kommer sätta sig in bättre när han flyttar tillbaka till Sverige.

Samtidigt sa han att han ännu inte bestämt sig för var han ska flytta när NHL-karriären är över.

Då inflikade statsministern:

– Ö-vik blir bra.