Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Loppislördag lockade mycket folk

Inte mindre än tre loppisar hade öppet i Sveg och Remmen på lördagen. Och intresset var mycket stort.
– Det är över förväntan, säger Annika Wallberg som arrangerade loppis i gamla Tingshuset.

Tillsammans med ett kompisgäng har Annika Wallberg hyrt in sig i gamla tingshuset. Där hängde folk på dörren när loppisen öppnade på förmiddagen.

– Det här bra för barnfamiljer med många barn. Det verkar finnas ett stort behov, säger hon.

Även i samlingslokalen på Myrgrändsvägen ordnades loppis. Där var det väninnorna Helena Hillborg, Nancy Persson och Anna Westling som arrangerade.

– Det har varit full fart ända sedan vi öppnade. Många vill köpa kläder, säger Anna Westling.

Traditionsenligt var det också höstloppis i Remmens bygdegård denna lördag.

– Det är för att få in pengar till driften av gården, säger Jan-Erik Sundemyr, ordförande i Remmens bygdegårdsförening. Också han vittnar om ett stor intresse att besöka loppisen. Flötgröten som serverades räckte inte till alla som ville ha.

Att tre loppisar ordnades på samma dag var en slump, enligt arrangörerna. Många Svegsbor tog iallafall tillfället i akt till en riktig loppisrunda och besökte alla tre under lördagen. En av dem var Margareta Hallberg som fyndade bland deckarna i Remmens bygdegård.

– Det blir lite stressigt. Jag varit och fixat en julgran emellan också, säger hon.