Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lundbäck missade priset

Jonathan Lundbäck missade priset som Årets bästa division 2-forward i Unibets årliga ranking. Priset går i stället till Fredrik Notice, Södertälje BK.

Lundbäcks 23 mål för IFK Östersund räckte inte till. Fredrik Notice satte 15 mål för sitt Södertälje BK och spelade samtidigt "taktiskt". Laget vann dessutom som nykomling, vann sin division 2-serie. Detta tillsammans avgjorde till Notices fördel.

Årets målvakt är Simon Lundgren, Akropolis. Årets mittack heter William Olausson, Piteå medan mittfältspriset går till Muktar Ahmed, Karlskrona.

Tävlingen har sedan starten engagerat klubbar över hela Sverige och de vinnande spelarna har utsetts av sportjournalister, tränare och fotbollsexperter.

– Samtliga spelare som blivit nominerade i år har gjort grymma säsonger på sina respektive positioner och har all anledning att vara stolta. Jag är glad att vi skapat en anledning att lyfta upp hjältarna i division 2 som annars uppmärksammas allt för sällan, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.