Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

M har bäddat för SD

Annons

Jag tycker att Löfven skulle ha överlämnat regeringsmakten till Alliansen!

Det är den Moderatledda regeringen som har förorsakat och bäddat för SD:s framgång genom en tudelning och en orättvis skattepolitik och fördelningspolitik som gjorde SD till riksdagens tredje största parti Nästan lika stor som FP-C-KD tillsammans.

SD har ökat sin väljarandel med nästan 10 procent under Alliansens åtta år vid makten. Det är så man skapar utrymme för ett extremparti som SD genom ökade klyftor och missnöje.

Och Alliansen fick hjälp av SD att fälla regeringens budget, det var klart dagen innan omröstningen!

Den största ökningen för SD beror nog mest på missnöjesröstande, får man hoppas på.

Med tanke på M:s tapp till SD och M:s omsvängning politiskt; när de kan tänka sig en begränsning av anhöriginvandringen så kan de närma sig varann mer och mer.

Man vet inte hur det kommer att sluta, bägge partierna har en klar högerprofil som kan stänka över på småbröderna i Alliansen. Det verkar som makthungern är det som styr svensk politik numera, det är inte så viktigt att komma fram till lösningar som kan undvika en regeringskris!

I slutändan efter 22 mars så kan vi ha en Alliansregering där SD ingår eller verkar som stödparti i vissa omröstningar som ligger nära deras syn på hur Sverige ska regeras.

Efter all gratis reklam och utrymme i tv och media, skulle det inte förvåna om de är rumsrena vilken dag som helst!

Vem vet?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel