Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Malin Löfgren sopade rent på travgalan

Årets travgala blev en suverän succé för Östersundstravets färskaste proffstränare. Malin Löfgren tog hem fem priser i lördags.

Cirka 180 gäster satte sig i lördags kväll till bords för att fira travåret 2008 och hylla de främsta två- och fyrbenta aktörerna.

– En trevlig kväll. Hela arrangemanget var väldigt lyckat, det här bygger vi vidare på till nästa år, säger travbanechefen Jan Quicklund.

En som dock får svårt att matcha årets gala i framtiden är Malin Löfgren som sopade hem hela fem priser. För egen del utsågs hon till Årets proffstränare och Årets montéryttare – att hon efter det av bara farten tog hem titeln Årets komet var mer eller mindre givet.

Sedan prisades också Malin som tränare för Årets fyraåriga kallblod (Skrållan Karma) och Årets montéhäst Youngblood Pil.

Det prestigefyllda priset Årets häst gick till Christer Olofssons Sunnan Tibbe som vann tillsammans med Jan-Olof Johansson (årets kusk) i oktober vann ett V75-lopp på Solvalla.

Karelli, tränare Kent Hafstad.

Crusinjo, tränare Michael von Krusenstierna.

Skrållan Karma, tränare Malin Löfgren.

Wallace, tränare Jan-Ivan Eriksson.

Vessle Jahna, tränare Märet Rusk.

Sunnan Tibbe, tränare Christer Olofsson.

Jan-Olof Johansson.

Malin Löfgren.

Michael von Krusenstierna.

Malin Löfgren.

Olow Gärdwall.

OK/Q8.

Youngblood Pil, tränare Malin Löfgren.