Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Måltjuven klar för Kalmar FF – men spelar inte i cupmötet med ÖFK

Erton Fejzullahu är klar för Kalmar FF.
Men ÖFK behöver inte bekymra sig över hans målnäsa – han blir inte spelklar till cupmötet i helgen.
– Nu ska han få träna upp sig igen, säger sportchefen Thomas Andersson Borstam till Expressen.

Se också: (+) Vi sände live med uppladdning inför superhelgen i Östersund – se reprisen här

I höstas återvände Erton Fejzullahu till svensk fotboll efter en vända utomlands.

Han har haft en intressant karriär med ungdomsspel i Köpenhamn, målfyrverkeri i Mjällby, en vända i holländska NEC, en comeback i svensk fotboll och Djurgården, innan han vände till Kina och utsågs till FC Beijings snyggaste spelare någonsin. För att bara nämna ett axplock.

Han spelade hösten med Kalmar på ett korttidskontrakt och är nu klar för en fortsättning.

– Jag har haft alternativ från Grekland, Turkiet, Polen och ytterligare länder i Asien. Men jag trivs väldigt bra i staden och med alla människor runtomkring Kalmar FF. De bitarna vägde över det ekonomiska till slut, säger han i ett pressmeddelande.

Östersund ställs mot Kalmar i den avgörande gruppspelsmatchen i cupen i helgen. Men de behöver inte bekymra sig över Erton Fejzullahu. Han är för otränad och kommer inte spela.

– Nu ska han få träna upp sig igen och sen siktar vi på den allsvenska premiären. Det är viktigt för oss att vi får den här kontinuiteten. Erton bidrar med mycket på planen men genom sitt sätt att vara bidrar han också i omklädningsrummet, säger Thomas Andersson Borstam till Expressen.

Läs också: (+) Så går ÖFK vidare i cupen och här är förutsättningarna vid avancemang