Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man misshandlade flera personer

En man i 20-årsåldern anhölls tidigt på måndagsmorgonen, efter att ha misshandlat tre personer på en fest i centrala Sveg på söndagskvällen.

Bråket verkar ha börjat med att mannen uppmanades lämna en fest i en lägenhet i centrala Sveg, enligt kammaråklagare Lillemor Ersberg på åklagarkammaren i Östersund. Det ville inte 20-åringen som i stället började slåss. Då larmades polis till platsen.

Mannen är nu misstänkt för att ha misshandlat tre personer på festen, för olaga hot efter att ha hotat en person med "ytterliggare våld" enligt åklagaren, samt för narkotikabrott. När polisen kom till lägenheten var 20-åringen berusad och det fanns också misstankar om att han tagit narkotika. Polisen har tagit en analys, men Lillemor Ersberg vill inte gå in på vilka mängder det handlar om eller vad det är för typ av narkotika.

Polispatrullen grep mannen och förde honom till arresten i Östersund. Tidigt i morse anhölls han åklagaren men har nu släppts fri.

Inget tillhygge användes i bråket och ingen av de tre personerna var tvungna att uppsöka akut vård, enligt polisen.