Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man misshandlade par

Helt plötsligt dök den 27-årige mannen upp och överföll paret.
Därefter slog han en flaska i huvudet på mannen och tog stryptag på kvinnan.
Han ska även ha skjutit mot dem med en pistol.

Annons

Det var vid halvniotiden på tisdagskvällen som paret, som är i 25-årsåldern, ska ha blivit överfallet utanför sitt hem i Hammarstrand. Från ingenstans dök en 27-årig man upp och attackerade dem. Han ska då ha slagit en flaska i huvudet på mannen, tagit stryptag på kvinnan samt uttalat hotelser. När paret sedan försökte fly till sin bil ska gärningsmannen, enligt paret, även ha skjutit mot dem med någon form av pistol. Några spår efter pistolskott har polisen dock inte kunnat hitta under natten.

– Inga som helst. Men det är mörkt, snö och elände. Vi ska höra målsägande vidare och titta mer när det blir ljust, säger Kjell Johansson, vakthavande befäl vid länspolisen i Jämtland.

Polisen har under natten sökt efter den utpekade gärningsmannen som var känd av paret sedan tidigare – utan framgång.

– Men vi kommer att hämta in honom, helt klart, säger Kjell Johansson.

Varken mannen eller kvinnan ådrog sig några allvarliga skador av misshandeln. Den 27-årige mannen är misstänkt för misshandel och olaga hot.