Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man slog och hotade polis

Jämtlandspolisen rapporterar om flera fall av fylleri och våld mot tjänsteman under lördagskvällen.

Tidigt i morse greps en man född 1994 misstänkt för hot mot tjänsteman, försök till våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd.

Det var i samband med att polis skulle omhänderta mannen i Östersund som han försökte slå en av poliserna och springa från platsen. Patrullen sprang i kapp mannen och satte handfängsel på honom.

Han ska under hela ingripandet ha uttalat flertalet dödshot mot poliserna och han transporterades till polisstationen. När han nyktrat till väntar förhör.

I centrala Östersund omhändertog ordningsvakter en man då han varit stökig inne på en krog. Mannen fortsatte med sitt aggressiva beteende när polisen anlände vilket resulterade i transport till polishuset för tillnyktring.

I Storlien fick ordningsvakter ingripa mot en bråkig och berusad person på Högfjällshotellet. Mannen överlämnades till polisen i Åre för tillnyktring.