Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man slutar aldrig att förundras

Man slutar aldrig att förundras över Göran Edmans utspel i tidningarna.

För det första verkar han inte ha förstått någonting av den redovisning jag gjorde i min förra insändare, vilket jag även förutsåg.

Nu påstår han att Socialdemokraterna äventyrar äldrevården i Backe. Ovissheten för boende och anhöriga om att få bo kvar eller bli ställda på gatan, skriver han.

Vilket är syftet? Att oroa boende och anhöriga. De boende på Backe sjukhem, liksom de i kommunens övriga äldreboenden kommer fortsättningsvis att ha lika förnämlig omvårdnad.

Göran Edman återkommer ständigt till att jag och S ska ställas till svars för våra handlingar. Detta sker vid allmänna val vart fjärde år. Vid valet 2010 gick S starkt fram och fick nästan egen majoritet. Vi kommer också 2014 att ställas till svars för de beslut vi under åren har fattat.

Väljarnas dom över Göran Edman och Rättvis Demokrati vid valet 2010 var hård, från nio till tre mandat.

I stället för att ironisera över andra partier och personer borde man kanske analysera sitt eget tillkortakommande, för att om möjligt behålla något mandat efter 2014 års allmänna val.

Jag ser fram mot en intressant valrörelse.

Lennart Oscarsson (S)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel