Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mångmiljonorder till länsföretag

Elektronikföretaget Gelab, med anläggningar i Gäddede och på Frösön, har landat en stororder i mångmiljonklassen.

– Vi är naturligtvis oerhört stolta och tacksamma, säger vd:n och ägaren Fredrik Dyfverman.

Det är ett globalt och marknadsledande medicinteknikföretag som har valt Gelab till sin samarbetspartner och man säger i ett pressmeddelande att det handlar om leveranser av kompletta elektroniska produkter. För Gelabs del betyder det såväl kretskortstillverkning som elektromekanisk montering. Avtalet, som är i mångmiljonklassen, kommer att leda till vad man kallar en "upprampning" av produktionskapaciteten.

– Vi är naturligtvis oerhört stolta och tacksamma över att vi blivit utvalda till samarbetspartner, vilket är ett bevis på att vår satsning mot medelstora till stora företag som utvecklar och tillverkar avancerade elektronikprodukter där stora krav ställs på kvalitet, flexibilitet och leveranssäkerhet börjar ge resultat säger Fredrik Dyfverman, vd och ägare av Gelab.

Produktionen är redan startad och omfattar i dag ett 20-tal produkter. Den kommer dessutom att öka allt eftersom infasningen av fler produkter sker. Detta kommer att innebära att Gelabs produktionsvolymer av kretskort kommer att öka kraftigt.