Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mannen i Mosjön avled

Trots intensivt återupplivningsarbete från bland andra två skridskoåkare avled den 68-årige man som hittades medvetslös i Mosjöns vatten i går.

Det var strax efter klockan 13 på söndagen som Räddningstjänsten larmades om vad som då beskrevs som ett drunkningstillbud på Mosjön.
– Vi har en patrull på plats vid Mosjön tillsammans med Räddningstjänst och ambulans och man har plockat upp en man ur vattnet, sade polisens vakthavande befäl Emma Ekdahl medan mannen förbereddes för transport till Östersunds sjukhus.
Fem timmar senare beskrev läkare vid intensivvårdsavdelningen mannens skador som livshotande. Och det visade sig att det inte gick att rädda honom till livet.
På sin hemsida på Internet betonade polisen på söndagskvällen att det inte finns någon misstanke om brott, och att det anhöriga underrättats om mannens död.