Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Marie Stensby ingen rasist

Trots rasistiska hatkommentarer Stensby behåller jobbet, läser vi i ÖP 1 februari. I artikeln läser vi sedan att Krokoms utbildningsförvaltning inte hittat några olagligheter, rasism alltså, i Stensbys agerande.

Annons

ÖP-artikeln beskriver agerandet som upprepade rasistiska skrivningar på nätforumet Avpixlat. Det var Expressen som i höstas genom nätintrång avslöjade anonyma rasistiska inlägg, där bland annat Stensbys inlägg i helsidor utpekades.

Expressen köper jag aldrig, men nu blev jag tvungen. Dock, inte jag heller kunde se något rasistiskt i Stensbys text och ingen annan har heller kunnat påvisa det!

Vilket tydligen Lärarförbundet gör. Det har beslutat att utesluta Marie Stensby som medlem, enligt ÖP. Nog borde just Lärarförbundet vara läskunnigt, läsa på och analysera innan för en medlem så allvarliga beslut fattas. Såvida det inte är Stensbys politiska engagemang som är den verkliga orsaken. Expressen som grund, löjligt!

Även ÖP:s artikel tyder på tagit del men inte förstått. Tidningen fortsätter skriva om rasistiska hatkommentarer och citerar återigen Expressen. Tidningen gör sig bara löjlig med den skrivningen, eller peka på vad som är rasistiskt. Annars sänker den sig ned till Expressens lögnaktiga sensationsnivå.

Att Sveriges medier, inklusive skattefinansierad radio och tv, hakade på i drevet mot SD är ett typiskt återkommande exempel på rättsrötan i landet. Heder till Krokoms kommun, som gjorde en egen objektiv utredning.

Lars Hermansson (SD) Härjedalen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel