Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Massinvandring är inte bra

Läste insändaren "Låt andra länder hjälpa till med flyktingarna" . Äntligen någon som reagerar på Sveriges enorma flyktingmottagande som aldrig kommer att ta slut.

Krig och oro kommer alltid att finnas i världen och det kan inte vara bara Sverige som ska ta hand om så stor del av flyktingarna som vi nu gör. Finland tar emot ungefär på ett år vad Sverige tar emot på en vecka.

Senaste budskapet är att cirka 100 000 kommer 2015. Sveriges befolkning och regering måste inse att så stort flyktingmottagande inte ger ett bra samhälle.

Motsättningar och våld följer när det blir brist både på bostäder och arbete, även för de infödda svenskarna. Sveriges ekonomi kommer inte att klara detta enorma åtagande.

Varför kallas man rasist så fort någon för detta på tal, men ingen nämner varken norrmän eller finländare som rasister?

Dessa har insett att det inte ger ett bra samhälle med denna massinvandring – när ska svenska regeringen inse samma sak?

Inte rasist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel