Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mbenga lämnar Brunflo

Annons

Höstförvärvet Seedy Mbenga lämnar Brunflo och går till Ånge i division 2.

– Seedy spelade dom sista fem omgångarna med Brunflo och bidrog starkt till deras fina avslutning på seriespelet (10 poäng, sista fem matcherna och 3 mål mål av Seedy). Vi får in en spelare med bra speed och med stor potential som vi hoppas ska blomma ut hos oss, säger tränaren Benny Mattsson till hemsidan.

Mattsson, som precis är klar med sin UEFA A-licens, har även gjort klart med Karl Cunningham, mittfältare från Gällivare/Malmberget och med ett förflutet som proffs i engelska Lincoln. Cunningham gjorde 13 mål på 14 matcher i division 3.

Ånge föll oturligt bort i torsdagens redovisning av division 2 Norrland. Serien har numera 14 lag och de två lag som ramlade bort var Ånge och IFK Östersund. Båda klubbarna var länge med i toppstriden, men tappade fart under hösten och slutade femma respektive sjua.