Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medaljrikt för pistolskyttarna

Länsskyttarna hade ett medaljrikt NSM föregående helg på hemmaplan i Östersund. Den näst största tävlingen för pistolskyttarna.

Annons

Pistolskyttarnas norrländska mästerskap (NSM) i fält och precision genomfördes i Östersund förra helgen.

Östersundsklubben A4:s Anna Möllerberg tog dubbla guldmedaljer (C precision öppen, och C precision dam). För Mikael Wiklund, Västjämtens PK, blev det tre medaljer med guld i fält C öppen följt av ett silver och ett brons.

Peter Johansson, Östersunds pistolskytteklubb, tog även han medalj. Ett brons i C precision. Brons tog även Sören Blomberg. Detta i fältklassen yngre veteraner.

I lagtävlingarna blev det guldmedalj för Lillsjöns PSK i fält öppen C, och silver i precision öppen C. Nästan lika bra var resultatet för arrangörsklubben Z-kretsen genom dubbla silver. Silver tog även A4 Skf i precision dam C. Slutligen blev det ett brons för Östersunds pistolskytteklubb i precision öppen C.

Nu dröjer fyra år innan det är dags igen för Z-kretsen att stå som NSM-arrangör.