Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medaljrikt för pistolskyttarna

Länsskyttarna hade ett medaljrikt NSM föregående helg på hemmaplan i Östersund. Den näst största tävlingen för pistolskyttarna.

Pistolskyttarnas norrländska mästerskap (NSM) i fält och precision genomfördes i Östersund förra helgen.

Östersundsklubben A4:s Anna Möllerberg tog dubbla guldmedaljer (C precision öppen, och C precision dam). För Mikael Wiklund, Västjämtens PK, blev det tre medaljer med guld i fält C öppen följt av ett silver och ett brons.

Peter Johansson, Östersunds pistolskytteklubb, tog även han medalj. Ett brons i C precision. Brons tog även Sören Blomberg. Detta i fältklassen yngre veteraner.

I lagtävlingarna blev det guldmedalj för Lillsjöns PSK i fält öppen C, och silver i precision öppen C. Nästan lika bra var resultatet för arrangörsklubben Z-kretsen genom dubbla silver. Silver tog även A4 Skf i precision dam C. Slutligen blev det ett brons för Östersunds pistolskytteklubb i precision öppen C.

Nu dröjer fyra år innan det är dags igen för Z-kretsen att stå som NSM-arrangör.