Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny tung förlust för Häggenås - som tvingas lämna serien

Annons

Det fanns all anledning för Häggenås att sörja efter bortamatchen mot Ope på Torvallens IP. Laget förlorade, 0–4 (0–4), och åker därmed ur division 2 mellersta Norrland i fotboll.

– Vi gör en till riktigt bra match. Jag tycker att de är en jämt match där Ope kanske känns lite vassare framåt, men dom har inte några fler chanser än oss utan skillnaden är att dom sätter sina. Vi rullar boll, vi hittar varann och vi försöker spela oss fram. Vi har några frilägen och även ett ribbskott som inte vill gå in. Sen att vi förlora med dom siffror vi gör kan jag inte förklara eller fatta. Känns som att jag säger samma sak om varje match. Men denna säsong har vi verkligen inte haft nåt med oss. Men vi ger inte upp utan vi tar varje match och fokusera på den. Nu har vi två kvar och ska göra vårat bästa på dom precis som vi gjort hela säsongen. Truppen är tunn och vi får låna in folk från flicklaget och från dom ännu mer ”rutinerade” vilket har funkat jättebra. Stor eloge till dom som ställer upp så att vi får till ett lag, kommenterade Häggenås tränare Madelene Norman.

Opes tränare Robert Wassdahl tyckte så här om matchen:

– Fyra snygga mål under senare delen av första halvlek väckte förhoppningar om att vi skulle spela ut i andra halvlek, men tyvärr blev det inte så. Häggenås förtjänar beröm för att de lyfter sig i andra och aldrig ger upp. För vår del får vi glädjas åt 3 poäng, en hållen nolla och fyra fina mål trots att spelet inte riktigt stämde.

Resultatet innebär att Häggenås nu har fem förluster i rad.

Ella Backman gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Karin Jonasson och Lena Lindström.

I tabellen innebär det här att Ope nu hamnar på femte plats efter matchen.

Söndag 23 september spelar Ope borta mot Heffnersklubban 13.00 och Häggenås mot Brunflo hemma 15.00 på Tigervallen.

Mer läsning

Annons