Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mindre brand i villa i Ramsele – var träskiva som började brinna

På fredagsmorgonen började en träskiva på en värmepanna att brinna i Ramsele, Sollefteå kommun. Räddningstjänsten var snabbt på plats och kunde släcka branden. Under släckningsarbetet fick de boende evakueras.

Vid 08.30-tiden på fredagsmorgonen kom ett larm till SOS om brand i byggnad i Ramsele. Det visade sig att en träskiva som legat ovanpå en värmepanna börjat brinna. Räddningstjänsten var snabbt på plats och kunde påbörja släckningsarbetet.

– Det är ingen öppen eld, men fortfarande rökutveckling i köket. Vi är där och kontrollerar så det inte spridit sig, sa Mikael Lundberg, inre befäl på räddningstjänsten, tidigare till tidningen.

Ingen person ska ha skadats i samband med branden.

Vid 10.20-tiden meddelar räddningstjänsten att de lämnat platsen, och de boende har kunnat gå in i villan igen.

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film eller bild? Kontakta Allehanda.se via telefon: 0660-29 55 00, e-post: tips@allehanda.se eller använd Tipsa-tjänsten. För att skicka mms/sms: skriv Allehanda följt av ditt tips till 72 023.