Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Minnesord

Janne Flodin

Jannes leende och positiva sätt kommer vi alla som kände honom att sakna. Man blev på bra humör bara av att möta honom i bilen och se hans ansikte spricka upp i ett leende, handen till en lätt vinkning – då kände man sig själv positiv ett tag framöver.

Han gjorde sig ett gott rykte som en skicklig yrkesman, en god arbetskamrat – alla visste vem billackerare Flodin var.

Inom idrotten kom hans glada och positiva sätt väl till pass. Brunflo ishockeyklubb hade glädjen att nyttja hans tjänster under 70- och 80-talen.

Tillsammans med Barry Smith, i dag världstränare i Sankt Petersburg och tidigare Detroit Red Wings, tog han som lagledare hand om Brunflos A-lag. Han hämtade material från Östersunds sportaffärer när han hade slutat sitt jobb för dagen, för att inget skulle saknas till den kvällens träning eller till matcherna. Hans positiva sätt smittade av sig på grabbarna i laget och alla har bara goda minnen av Janne.

Travet var en annan gren av idrotten där man kunde se honom, stående på sin höga pall för att som huvudstarter kontrollera att varje lopp startades på rätt sätt.

Att vi som körde häst inte alltid var nöjda nä vi fick straff för en förseelse som vi inte hade gjort enligt oss, så tog Janne villfarelsen ur oss med sitt varma leende.

Tack från oss som kände honom från hockey och trav, från vännerna, arbetskamraterna och familjen.