Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Minnesord: Anna-Lisa Svärd, Frösön

Anna-Lisa Svärd, Frösön har avlidit efter en kort tids sjukdom i en ålder av 84 år. Närmast sörjande är maken Lars och dottern Mona-Lisa med make Jan och barnbarnen Jesper och Anna.

Anna-Lisa var född i Strömsund, dotter till Kristina och Oskar Blomqvist och var yngst av två syskon.

Anna-Lisa började tidigt, direkt efter folkskolan, att arbeta i affär i Strömsund. 1955 flyttade hon till Östersund för fortsatt arbete i butik och började 1957 sin tjänst på Jämtlands Mejeriförening och där arbetade hon fram till sin pensionering 1998, då företaget hade ombildats till Nedre Norrlands Producentförening (NNP). Hon började sin yrkesbana på Jämtlands Mejeriförening som säljare av mejeriprodukter och avslutade sina år inom mejeribranschen med kundansvar på NNP Riks Marknadsavdelning, mot företagskontakter över hela Sverige.

Anna-Lisa var mycket omtyckt av sina kunder och hon hade kontakter över såväl Jämtland som i Skåne eller Dalarna och hennes hederskodex var att kunderna alltid skulle vara nöjda.

Anna-Lisas varma, sociala och glada personlighet gjorde henne mycket omtyckt. Hon hade en stor kamratkrets som låg henne varmt om hjärtat och som hon ofta umgicks med.

Fritidshuset i Forsa var ett viktigt mål för avkoppling för henne och hennes make Lars. En annan avkopplande plats var Storlien som hon och Lars ofta besökte under mer än 40 vintrar och det var även där på Högfjällshotellet som hon och Lars ingick äktenskap med varandra.

Det är med en mycket stor saknad, men med många fina minnen som vi nu kommer ihåg Anna-Lisa.

Familjen