Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Minnesord: Eric Fors, Östersund

Så var dagen här. Dagen som vi vetat ska komma men som vi ändå önskat vore längre bort. Vår älskade moffa Eric har somnat in.

Han var en levnadsglad människa med mycket kärlek fylld med goa skratt och humor. En riktig glädjespridare och spjuver som alltid bjöd på en rolig historia eller två. Det fanns ingen som berättade historier som vår moffa.

Vid födelsedagar och julaftnar kom det ena efter det andra både i paket och upplevelser. Han älskade att överraska, göra oss glada och tänkte alltid på alla andra och ville alla gott. Det han kunde hjälpa till med gjorde han med stor glöd. Allt från dragning av el, skjutsande till och från olika idrottsevenemang och fanns som stöd när vi behövde.

Moffa var en väldigt fin man som var noga med sin klädsel och var alltid uppdaterad med det senaste inom modet. Han kom i ny outfit och ny slips vid varje högtid. Slipsar som han senare gav bort i present till karlarna inom familjen. Även tekniken höll han sig väl uppdaterad inom, vilket chockade oss barnbarn då han köpte både surfplatta och mobil när de kom ut på marknaden.

Ett av hans stora intresse i livet var att spela dragspel och han gladdes åt stunderna tillsammans med sina vänner i Näs spelmän och Jämtbälgen. Passionen för musik delade han med sin systerdotter Mariann som också leder Näs spelmän. Moffa sjöng även med i gruppen Käran. Han lämnade efter sig två dragspel med förhoppning om att någon i familjen skulle ta vid och låta dem leva vidare.

Idrott var också en stor passion i hans liv, där både fotboll, friidrott, skidor och bandy fanns med. Han följde med stor entusiasm oss barnbarn på våra idrottsutövningar och stod vid sidan och hejade på.

Moffa fick bo hemma till livets slut och fanns bland oss i familjen när han valde att lämna jordelivet.

Han lämnar ett stort tomrum efter sig och är saknad av sambo, dotter, bonusdotter, systerdotter och en hel drös med barnbarn och barnbarnsbarn, familj och vänner. Du fattas oss moffa och många fina minnen lever kvar tack vare dig!

Maria, Ida, Mattias, Pär och Eric