Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Minnesord: Ingrid Lindström, Frösön

Vår älskade mor, Ingrid Lindström, har hastigt lämnat oss i stor sorg och saknad.

Ingrid föddes 1938 i Hökbäck, Lit. Där bodde hon de första barnaåren tillsammans med föräldrar och en syster. Familjen flyttade efter några år till Söre i Lit, där Ingrid gick i skolan.

Ingrid gifte sig med Seved i Trondheim 1965. Familjen, som bosatte sig på Frösön, utökades med sönerna Ulf-Peter och Per-Anders, 1966 respektive 1975.

Ingrid jobbade hela sitt liv inom sjukvården. Hon började redan 1956 som sjukvårdsbiträde. Efter skolgång på Hållands folkhögskola började hon utbilda sig vid sjuksköterskeskolan i Östersund. Där tog hon examen 1964. Ingrid fick sedan anställning på infektionskliniken, som hon blev trogen hela sitt yrkesverksamma liv. Sedan Ingrid gått i pension 2001 fortsatte hon dessutom att jobba extra på sin gamla arbetsplats.

Fritiden ägnade Ingrid gärna åt friluftsliv, bland annat med bärplockning och cykelturer. Hon engagerade sig också i konst och kultur. På senare år deltog Ingrid i SPF:s verksamhet. Till hennes intressen hörde då bland annat boule och bingo.

Vid Hårkan hade familjen en sommarstuga där Ingrid tog emot med stor gästvänlighet. Där var ofta ett stort socialt umgänge med bekanta på besök. Ingrid hade en stor vänskapskrets och hon var mån om att alla skulle ha det bra.

Vi saknar henne.

Seved och barnen