Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Minnesord: Kjell Nordgren, Ystad

I slutet av 60-talet passerade en skånsk lastbilschaufför Jämtland och Östersund. Han tyckte det var så vackert här så han stannade kvar och bildade ett eget företag. Det kom att heta Lugnviks transport.

Företaget blev stort med närmare 60 lastbilar som kördes mellan Smygehuk och Treriksröset. Det blev allmänt känt att det var ”lugnvikarna” som testade vägarna i Sverige med sin tunga last! Vi som arbetade som chaufförer och var anställda av Kjell tyckte han var en bra chef och transportledare.

I början av 80-talet sålde han företaget och flyttade från Jämtland. På senare år har vi setts på återträffar i Arvesund vilket Kjell uppskattade mycket. En av höjdpunkterna var när han fyllde 80 år och vi bjöd honom på en flygtur över jämtländska fjällvärlden. Han älskade fjällen och vandrade gärna där. Ett annat stort intresse var bridge, där han hade stor framgång.

Kjell fick tre döttrar, Linette, Mikaela och Mia.

Det är med stor sorg vi nu inser att vi i Lugnviksgänget mist vår vän, kollega och före detta chef. Sov gott Kjell.

Lugnviks transports chaufförer och åkare