Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Minnesord: Marcus Sundin, Mo – Stockholm

Vår älskade Marcus har, efter ett hastigt sjukdomsförlopp, avlidit en månad innan sin 41-årsdag.

Marcus föddes 1977 i Svenstavik och tillbringade i barndomen mycket tid hos sin mormor och morfar som var en stor trygghet för honom.

Efter grundskolan började han gymnasiet på Wargentinsskolan i Östersund. Som alla andra ungdomar behövde Marcus tid på sig för att komma till insikt vad han ville göra i sitt liv.

Marcus intresse för djur gjorde att han började jobba som avbytare inom jordbruket. Ett intresse som aldrig försvann och gjorde att han även nu brukade hoppa in och hjälpa sina vänner inom jordbruket.

Efter en tid insåg Marcus att han med sin humanistiska läggning ville jobba inom vården. Han och Karin flyttade till Umeå och Marcus började plugga till sjuksköterska. Under tiden i Umeå nåddes vi av den glada nyheten att deras första barn skulle komma till världen. Till allas lycka föddes Leo och för att komma närmare nära och kära beslutade sig Marcus och Karin att flytta till Östersund för att där fortsätta sina studier. Under den tiden kom nästa lycka när sonen Måns föddes. Efter sin examen gick flytten till Kvissle och Marcus började jobba som sjuksköterska i Bergs kommun. Efter en tid vidareutbildade sig Marcus till distriktssköterska.

De senaste två åren arbetade Marcus halva sin tid i Stockholm där han träffade, Joâo, sin nya lycka och livskamrat,

Genom sin personlighet som präglades av kärlek, värme och ärlighet var Marcus en älskad och omtyckt person bland sina nära och kära. I yrkeslivet var Marcus en mycket uppskattad och omtyckt person på grund av sin personlighet och sin kompetens.

Marcus du fattas oss. Vi får leva på de ljusa och glada minnen du gav oss.

Familjen