Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Minnesord: Martin Barkered Nilsson, Duvedsbyn

Vår älskade make, far, farfar, bror och farbror har lämnat oss i förtid efter en olyckshändelse.

Annons

Martin föddes och växte upp i Gillhov, Bergs kommun, där han 1970 träffade sin blivande fru Agnetha. Efter en tid i Östersund och Hackås flyttade Martin, Agnetha och barnen till Duved för att ta över driften av Pålles Stugby efter hans föräldrar, som sedan bodde kvar i ett hus bredvid stugbyn.

Martin trivdes lika bra i skog och mark som hemma på gården, han var också ständigt uppdaterad om vad som hände såväl i bygden som ute i världen.

Med glimten i ögat och ett stort hjärta fanns han alltid där för oss. Han har lärt oss så mycket och gett oss många fina stunder med skratt och glädje.

Han var en riktig mångsysslare och byggde vår stuga uppe i sjön Greningen och bättrade på vårat sommarparadis i Gillhov. Martin var själva definitionen av händig och levde efter begreppet "titta och tänk så löser vi det".

Utöver att vara en fantastik far, så var Martin väldigt mån om andra och ställde upp i vått och torrt för var och en som behövde hjälp, i litet som i stort.

Martin lämnar ett stort tomrum efter sig och kommer vara saknad av många men aldrig glömd.

Martin sörjs och saknas av hustrun Agnetha, sönerna Jimmy, Andreas och Reine med familjer, samt dottern Sofie, bror Åke och brorson Marcus.

Familjen

 

Annons