Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Minnesord: Tomas Halvarsson, Stockholm, 34 år

Vår globetrotter Tomas har gett sig ut på långresa.

Tomas föddes i Östersund 1979. Han gick gymnasiet på Palmcrantzskolan och gjorde sin värnplikt på F4.

Tomas gjorde sedan ett antal säsonger inom skidturismen både i Sverige och utomlands.

Han tyckte mycket om att resa och gjorde ett flertal resor runt om i världen, bland annat för att åka snowboard och att surfa. På många av de platser han besökte fick han nya vänner.

För att finansiera sina resor arbetade han upprepade gånger i Norge. Han bodde och arbetade under flera perioder i Oslo, där han trivdes mycket bra.

Eter en längre tid, då han varvat arbete med resor, utbildade han sig vid Luleå Tekniska Universitet för att arbeta med KMA: Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö. Tomas arbetade vid Sweco, Stockholm, där han fortfarande var anställd.

Vännerna var oerhört viktiga för Tomas och vänkretsen är stor. Tillsammans med sina många goda vänner gjordes många roliga och spännande aktiviteter.

Musiken var till stor glädje. Många blev besöken på konserter och festivaler.

Tomas var en friluftmänniska som så ofta som möjligt tillbringade tid ute i naturen för att åka snowboard eller skidor av annat slag, vandra eller utöva någon av alla de andra utomhusaktiviteter han tyckte om.

Saknaden efter Tomas är stor men allas våra hjärtan är fyllda av glädjerika och fina upplevelser tillsammans med honom.

Mamma och pappa