Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Minnesord: Wiveca Forssell, Hackås

Min älskade livskamrat, vår syster, moster och faster, Wiveca Forssell har efter några månaders sjukdom lämnat oss den 29 januari 2019.

Annons

Wiveca var född den 11 juni 1951 och uppvuxen i en by i Västerbotten, Södra Nyfors. Hon gick husmodersskola och det kunde man se att hon gjort, med all god mat hon lagade i alla möjliga sammanhang.

Senare utbildade Wiveca sig till röntgensjuksköterska i Sundsvall. Efter utbildningen jobbade hon i Eskilstuna ett par år. Sedan ville hon ut och se sig om. Hon hamnade så småningom, efter resor runt om i världen, i Schweiz. Där jobbade hon i fyra år.

Efter hemkomst till Sverige fick Wiveca den 1 februari 1977 jobb på röntgen i Östersund, där hon sedan har trivts i alla år.

1981 träffades vi till min stora lycka. 1986 flyttade hon hit till mig i Hackås och har varit byn mycket trogen i alla dessa år, med stort engagemang och många uppdrag i olika föreningar.

Wiveca har spridit glädje och energi omkring sig. Hon satte alltid folk hon hade omkring sig i första hand. Vävning och handarbete, bakning och matlagning har varit en stor del av hennes fritidsintressen, samt att vi gjort både längre och kortare turer med husbilen.

Hon är sörjd och saknad. Wiveca lämnar ett mycket stort tomrum efter sig men i minnet väl bevarad.

Per-Olof

Syskon, syskonbarn, övrig släkt och vänner

Annons