Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Missa inte veckans ÖP Söndag

I dag är det dags för ännu ett nummer av e-tidningen ÖP Söndag.

Vi har träffat kvinnorna bakom dagens stödgala i Stora kyrkan. Elin Olofsson skriver i en krönika om hur alla verkar vilja rekommendera saker – men är det egentligen någon som hör på?

Stefan Nolervik har varit till Nordhallen och upptäckt en by och dess historia. Han har också varit i Hammerdal tillsammans med Susanne Kvarnlöf och träffat en by i chock efter våldtäkten.

Bengt Eriksson har skrivit en krönika om senaste tidens fördrivningar av romer från Stockholm. "Parallellen är tydlig till tattarna i Järpen på 20-talet."

ÖP:s chefredaktör Hans Lindeberg skriver om vår granskning av mobiltäckningen i länet och om en arg expert på näringsdepartementet som tycker att ÖP ger en missvisande bild.

Dessutom: Vårkänslor, crossfit, konst, Putindoktrinen och en stjärnkock i Åre.

E-tidningen är gratis för dig som är ÖP-prenumerant. Om du läser i surfplattan eller mobilen, ladda ner "Östersunds-Posten E-tidning" i appstore och aktivera ditt konto.

För att logga in, tryck här.

Har du inte aktiverat ditt konto för e-tidningen än? Det gör du här.

För dig som vill bli prenumerant, klicka här.